Page 1 of 1

Bug will shooting in 4k on the 6s

PostPosted: Sat Mar 12, 2016 4:59 am
by 53b45t
Hello
After trying several time, I can't shoot in 4K.
Everything seems fine till pressing the record button.
Nothing happens after hitting record but then I force quit the app and relaunch it the app start recording right away.
Thats impossible to use it, at list with my iPhone 6s 128.
Sorry to do this feedback longer after the release but now I need the app I can't use it.
Best.

Re: Bug will shooting in 4k on the 6s

PostPosted: Sat Mar 12, 2016 5:02 am
by 53b45t
I've just check that the bug also occur will shooting in HD.
Hope that it's only on the 6s

Re: Bug will shooting in 4k on the 6s

PostPosted: Sat Mar 12, 2016 4:16 pm
by 53b45t
After several tests, I've learn that rebooting the iPhone can improve the working of the app.
It's strange, it seams that even if when I press record nothing happen, the app is shooting, I've discover that after killing the app and relaunching it, the app open on the shooting screen and resume shooting. It's disturbing.

Re: Bug will shooting in 4k on the 6s

PostPosted: Tue May 17, 2016 4:26 am
by Moke
If you are not shooting in 4K does the app work for any of you? Every time I try to use the app it crashes after a while. I have posted about this before, but no fix was made. Now the maker isn't even responding it seems. I wonder if this is a dying app? Sad as it has potential.

Re: Bug will shooting in 4k on the 6s

PostPosted: Sat Aug 13, 2016 3:46 pm
by 53b45t
I'm using Procam V3 now. The application is always Up to Date.
The guy which is doing it is good and work on it everyday.
It's working also with the Apple Watch and it's doing HDR.`